Domotica

Domotica

Met domotica, ofwel gebouwautomatisering, biedt Siers Installatietechniek oplossingen voor slim werken en comfortabel wonen. Door basissystemen met elkaar te verbinden, kan met één smartphone of tablet allerlei functionaliteiten in het pand ingesteld en bediend worden. Handbediening blijft echter ook altijd mogelijk. Denk aan bediening van toegangshekken, sunscreens,  verlichting, beveiligingscamera’s, alarminstallaties, verwarming en luchtbehandeling.

 

Domotica voor particulieren

Gebouwautomatisering is niet alleen in de zakelijke markt, maar ook particulier zeer goed toe te passen. Voor het moderne gezin biedt het comfort, voor ouderen geeft het daarnaast ook een gevoel van veiligheid en kan het betekenen dat ze langer zelfstandig kunnen wonen. Voorbeelden hiervan zijn te vinden op www.langzultuwonen.nl.

Andere voorbeelden van domotica oplossingen zijn:
  • op afstand regelbare verwarming per ruimte
  • automatische zonwering
  • sfeer creëren met verschillende verlichting scènes
  • een schakelaar naast het bed waarmee alles in huis uit- of ingeschakeld kan worden
  • paniekknoppen voor thuiszorg
  • automatische loopverlichting
  • automatische rolluiken / screens
  • rook- en koolmonoxidebeveiliging
  • deurvideo en elektrische deuropeners

Innovatie

Op het gebied van domotica volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Siers Installatietechniek volgt deze ontwikkelingen op de voet, maar past alleen toe wat gebruiksvriendelijk is en wat zich bewezen heeft.Eén van die ontwikkelingen is eNet, een nieuw draadloos systeem voor slimme koppeling en aansturing van de huistechniek. Alle draadloze producten zijn probleemloos te installeren en te herplaatsen. Batterij gevoede, draadloze sensoren hebben geen elektrische bedrading nodig en kunnen daardoor overal worden gemonteerd. Het systeem kan achteraf sneller en eenvoudiger worden geïnstalleerd dan een bekabelde installatie en kan bij een eventuele verhuizing zelfs worden meegenomen.  


Domotica Experience Center

Omdat domotica iets is dat je moet beleven, heeft Siers Installatietechniek een Domotica Experience Center ingericht bij Seiger Wonen in Oldenzaal. U bent hartelijk welkom om daar eens te komen kijken en de mogelijkheden van domotica te ervaren.

Meer weten over onze domotica? Bel met 0541 – 572270 en vraag naar Ben Olde Boerrigter.
 

DOWNLOADS

Brochure "Uw slimme huis"
 

Direct een offerte opvragen

Neem de 4 cijfers uit deze afbeelding over ter controle