Lang zult u wonen

Lang zult u wonen

In aansluiting op de installatie van domotica oplossingen is Siers Installatietechniek sinds 2014 partner voor installatiewerkzaamheden voor de campagne Lang zult u wonen. Deze bewustwordingscampagne is erop gericht Overijsselaars vroegtijdig aan te zetten tot het aanpassen van hun woning. Als u uw woning veiliger en comfortabeler maakt wanneer u nog vitaal bent, heeft u daar nog vele jaren plezier van.

Provincie Overijssel heeft door haar ondersteuning mede gezorgd voor een vliegende start van Lang zult u wonen. Een gemeente is vrij om deel te nemen aan de campagne. Dat 22 van de 25 Overijsselse gemeenten meedoen, geeft aan dat een gezamenlijke aanpak breed gedragen wordt.


Aanpassingen

Veel aanpassingen zijn door de bewoners zelf te realiseren, maar er zijn ook meer rigoureuze aanpassingen die door een professional moeten worden uitgevoerd. Daar komt Siers Installatietechniek om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan huisautomatisering voor het op afstand besturen van lampen en verwarming. Maar ook op het gebied van veiligheid zijn tal van aanpassingen in de woning te realiseren. Een intercom met camera, een traplift of aangepaste deursloten kunnen ervoor zorgen dat iemand langer zelfstandig kan blijven wonen.

Huisautomatisering

Zoals ook te lezen onder het tabblad domotica op de website, is Siers Installatietechniek gespecialiseerd in oplossingen voor huisautomatisering. Gordijnen kunnen bijvoorbeeld met een afstandsbediening elektrisch worden gesloten of geopend. Net als de zonwering, de verlichting van de verschillende ruimten en het slot van de voordeur. Doordat bijvoorbeeld de wijkverpleegster of de thuiszorg met één druk op de knop op te roepen is, kan iemand langer alleen thuis blijven wonen, terwijl ze toch onder toezicht zijn.

Meer weten over Lang zult u wonen? Bel met 0541 – 572270 en vraag naar Ben Olde Boerrigter.

Direct een offerte opvragen

Neem de 4 cijfers uit deze afbeelding over ter controle