Nieuws

 • Stadsbreed netwerk van publieke laadpalen in Utrecht

  Stadsbreed netwerk van publieke laadpalen in Utrecht
  De Gemeente Utrecht en LomboXnet gaan dit jaar ten minste 145 publieke laadpalen voor elektrische auto’s plaatsen. Deze innovatieve laadpalen zijn geschikt om zonne-energie op te slaan in de batterijen van elektrische auto’s en terug te leveren aan de buurt. De laadpalen bieden dus zowel de mogelijkheid om een auto op te laden, als toekomstige auto’s te ontladen.
 • Siers genomineerd voor de UNETO-VNI Innovatie Award

   Siers genomineerd voor de UNETO-VNI Innovatie Award
  UNETO-VNI reikt dit jaar voor de tweede keer de Innovatie Award uit. De hoofdredactie van het vakblad E&W Installatietechniek heeft tien projecten genomineerd die voor de Award in aanmerking komen. De projecten dragen op een inventieve en technisch hoogstaande manier bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De vakjury heeft met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking.
 • Megabatterij vangt pieken op bij Jaarbeurs in Utrecht

  Megabatterij vangt pieken op bij Jaarbeurs in Utrecht
  In Utrecht gebeurt wat moois: op de parkeerplaats van de Jaarbeurs werd half maart de eerste grote binnenstedelijke opslag voor zonne-energie in Nederland geplaatst. Deze Powerpack maakt het mogelijk het elektriciteitsnet te balanceren door lokaal opgewekte zonne-energie op te slaan en weer af te geven wanneer dat nodig is.
 • Gecertificeerd installateur voor het Power Wall systeem van Tesla

  Gecertificeerd installateur voor het Power Wall systeem van Tesla
  Op 8 november 2016 is Siers Installatietechniek door Tesla gecertificeerd als installateur voor het Power Wall systeem van Tesla. Daarmee is Siers Installatietechniek een van de 35 bedrijven in Nederland geworden, die deze installaties mogen plaatsen, beheren en er service aan mogen verrichten. Hier ging een strenge selectie aan vooraf.
 • Siers als SEI-erkend installateur

  Siers als SEI-erkend installateur
  Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een erkenning Zonnestroom (PV) kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis van zonnestroominstallaties aanwezig is om dit werk uit te voeren. Siers heeft jarenlange ervaring op het gebied van zonnestroom en ziet het belang van het aantonen van onze kwaliteiten op dat vlak. Een kwaliteitslabel schept vertrouwen en geeft zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.
 • Domotica Info Centrum Oldenzaal

  Domotica Info Centrum Oldenzaal
  Siers Installatietechniek nodigt u uit eens een kijkje te nemen in ons Domotica Info Centrum. Deze showroom is ingericht door Seiger Wonen, in samenwerking met Gira en Siers Installatietechniek. Hier kunt u zien wat het Domotica systeem van Gira in huis heeft.
 • Siers denkt aan het milieu

  Siers denkt aan het milieu
  Met de komst van steeds meer elektrische en hybride auto’s hebben wij de voorzieningen rondom onze panden daarop aangepast. De geplaatste laadpalen zijn echter niet altijd even goed bereikbaar voor dit type voertuig, bijvoorbeeld doordat er andere auto’s staan geparkeerd.