Gecertificeerd installateur voor het Power Wall systeem van Tesla

Gecertificeerd installateur voor het Power Wall systeem van Tesla

Gecertificeerd installateur voor het Power Wall systeem van Tesla

Op 8 november 2016 is Siers Installatietechniek door Tesla gecertificeerd als installateur voor het Power Wall systeem van Tesla.

Daarmee is Siers Installatietechniek een van de 35 bedrijven in Nederland geworden, die deze installaties mogen plaatsen, beheren en er service aan mogen verrichten. Hier ging een strenge selectie aan vooraf.

De procedure verliep als volgt:

  1. Het ondertekenen van een NDA waarbij beide partijen de nodige geheimhouding in acht nemen.
  2. Het overhandigen van de benodigde stukken, zoals ons ISO 9001 certificaat, Erkend zonnestroom installateur bewijs en diverse administratieve verklaringen.
  3. Het volgen van een producttraining bij SolarClarity in Weesp.
  4. Afname van een interview door een van de medewerkers van Tesla waarin veel werd gevraagd naar bedrijfsgegevens, verwachtingen, cultuur etc.
Na dit intensieve voortraject is op 8 november het contract met Tesla getekend. Een mooi moment voor ons als bedrijf om in deze innovatieve markt toe te treden en onze bijdrage aan een duurzame wereld te leveren.

Vanaf februari 2017 kunnen wij ook rechtstreeks de Power Wall type 2 leveren. Deze zal beschikbaar zijn in 2 versies:
  • DC Powerwall, compatibel met SolarEdge, SMA en Fronius.
  • AC Powerwall met een ingebouwde Tesla omvormer en een aparte energy gateway.
Met twee keer de energiedichtheid van de eerste thuisbatterij kan Power Wall 2 uw huis de hele nacht van zonne-energie en een energie onafhankelijk huis creëren. Power Wall 2 is compact, schaalbaar en beschikt over een ingebouwde omvormer. Dat zorgt ervoor dat de batterij zowel binnen als buiteneenvoudig kan worden geïnstalleerd. 

Wat is Tesla Power Wall?
Tesla batterijen werken samen met zonnepanelen om de eindeloze kracht van de zon te benutten en de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen. Huiseigenaren, ondernemingen en energiebedrijven gebruiken Tesla’s energie producten om hun gebruik van duurzame energie te vergroten en een duurzaam eco-systeem op te bouwen.

Terug naar nieuwsoverzicht