Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Siers Groep hebben we oog voor de samenleving. Al vanaf de oprichting van ons bedrijf (in 1964) spelen we bewust een rol in de leefbaarheid ervan. Zo helpen we met veel plezier plaatselijke verenigingen. Die verbinden mensen en zijn ontzettend belangrijk voor de gemeenschapszin.

MVO - oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen - staat centraal in onze bedrijfsvoering. Al van oudsher vinden we een goede balans tussen economische en maatschappelijke belangen bijzonder belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf. Juist die balans maakt ons aantrekkelijk voor medewerkers en opdrachtgevers. Maar net zo belangrijk vinden we het, dat MVO ons werkplezier vergroot.

We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de leef- en werkomgeving van opdrachtgevers, gebruikers, bezoekers en medewerkers. Daarom besteden we veel aandacht aan duurzaamheid, milieu, aan veilige en gezonde werkplekken en aan ontplooiingsmogelijkheden voor al onze medewerkers. We vinden het belangrijk om te helpen waar kan.