Partners

Siers Installatietechniek heeft een breed netwerk aan kennispartners. We werken graag samen, omdat we ervan overtuigd zijn dat het delen van kennis onze dienstverlening ten goede komt. Het is van grote meerwaarde om zaken vanuit verschillende invalshoeken en werkvelden te bekijken. Onze samenwerkingspartners zijn stuk voor stuk organisaties die ons op wat voor wijze dan ook aanmoedigen een stap verder te gaan.

Seiger Wonen

Seiger Wonen

Samen met woonspecialist Seiger Wonen hebben we een uitgekiend Domotica Experience Center opgezet. Daar kunnen particulieren en bedrijven zien wat er mogelijk is op het gebied van domotica. Ze kunnen er zelf ervaren welke voordelen het op kan leveren in de eigen woning of het eigen bedrijf.
Link naar website

Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur is een samenwerkingsverband van verschillende elektrotechnische en totaalinstallateurs. Het doel van dit samenwerkingsverband is duurzaamheid in Nederland op een hoger niveau te brengen. Om dat te bereiken delen ze kennis en ervaring en volgen gezamenlijk opleidingen. Als Siers Installatietechniek vervullen we een bestuursfunctie in dit netwerk.
Link naar website

Gira

Gira

Gira is fabrikant van intelligente elektrotechnische installatie- en gebouwsysteemtechniek. De producten onderscheiden zich door design en technische mogelijkheden. Wij zijn onder de indruk van de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de producten en zetten het in bij domotica oplossingen.
Link naar website

Techniek Nederland

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn ze een factor van betekenis. Zo zijn ze continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties. Siers Installatietechniek is lid van Techniek Nederland
Link naar website

Lang zult u wonen

Lang zult u wonen

Lang zult u wonen is het motto van een campagne die in vrijwel alle Overijsselse gemeenten loopt. Overijsselaars worden steeds ouder, velen hebben een eigen huis en willen daarin graag nog heel lang blijven wonen. Domotica kan hierin een belangrijke rol spelen. Siers Installatietechniek ondersteunt dit initiatief van harte.
Link naar website

Thuiscomfort.nl

Thuiscomfort.nl

Thuiscomfort.nl is een initiatief van de Technische Unie. De website laat zien welke nieuwe ontwikkelingen er zijn om het leefplezier thuis te vergroten. Deze website vol inspiratie is een aanrader. Siers Installatietechniek is aangesloten bij dit initiatief.
Link naar website

De Verlichting Specialist

De Verlichting Specialist

De verlichting specialist is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Is uw verlichting toe aan renovatie? Of wilt u kijken wat u kunt besparen als u overstapt op ledverlichting? Wij kunnen u helpen. Wij geven advies, plaatsen de verlichting en zorgen voor het juiste onderhoud.
Door de nauwe samenwerking met Philips zijn onze installateurs, waaronder Siers Installatietechniek, uitstekend in staat u van het juiste licht te voorzien.
Link naar website