Terug naar home

Veel slagkracht & één aaspreekpunt

Als onderdeel van de Siers Groep hebben wij een breed scala aan diensten in huis. Onze expertise ligt op het snijvlak van installatie- en civiele projecten. Zo beschikken we onder andere over een afdeling middenspanningsinstallaties, een geodetische afdeling, een tekenkamer compleet met GIS en BIM expertise, specialistische teams voor het lokaliseren en registreren van kabels en leidingen en nog veel meer. Al deze afdelingen en expertise staan tot uw beschikking wanneer een project daarom om vraagt. Hierbij heeft u één aanspreekpunt. De stap naar een duurzame toekomst hoeft niet ingewikkeld te zijn!

siers-installatietechniek-biladeraal-oplaad-garage

Uw duurzame installatiepartner

Kunt u door alle wattpieken de kilowatturen niet meer zien? Wij helpen u hierbij. Onze deskundige collega's staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven om zo tot de best mogelijke oplossingen te komen.

advies-adviseur-klantgesprek

Onze adviserende rol

Advies nodig over laadinfra of een zonne-installatie? Wij inventariseren eerst uw wensen en komen schouwen de situatie in kaart te brengen. Vervolgens onderzoeken we de mogelijkheden: Kan het dak de draagkracht aan? Welke aansluitingen zijn er aanwezig? Hoeveel stroom wordt er normaliter verbruikt? Met deze vragen en meer komen wij altijd tot een uitvoerbaar advies op maat.

Uw partner
in projecten

Wij steken veel tijd in het komen tot een goed advies, het opstellen van een passend ontwerp en de daarbij behorende offerte. Is de offerte nog niet helemaal naar wens, dan is dit uiteraard bespreekbaar en komen we graag samen tot een beter plan. Door op deze manier als partners samen te werken onderscheiden wij ons. En denken wij mee met de opdrachtgever.

Bekijk alle projecten

Geprivatiseerde middenspanning

Voor werkzaamheden aan de geprivatiseerde middenspanning maken wij gebruik van onze samenwerking met zusteronderneming Privatis. Daar waar de werkzaamheden van de netbeheerders eindigen nemen de specialisten van Privatis het over. Door onze gebundelde krachten zijn wij gespecialiseerd in ontwerp, aanleg, uitbreiding en onderhoud van het geprivatiseerde deel van het midden- en hoogspanningsnet.

Hoe zien deze werkzaamheden
er precies uit?

transformatoren-icon-black
Plaatsen van transformatorstations
testen-icon-black
Aansluiten, testen en inbedrijfstellen van hoogspanningsinstallaties
onderhoud-installaties-icon-black
Realiseren van nieuwe installaties. Uitbreiding, verzwaring en/of vervanging van bestaande installaties
laagspanning-schakelaren-icon-black
Werkzaamheden aan hoogspanningsinstallaties tot en met de eerste laagspanningschakelaar achter de transfor
zonnepanelen-installatie

Zonnesystemen op bedrijfsdaken

Per 1 januari 2023 moeten kantoorgebouwen minimaal milieulabel C hebben. Het plaatsen van zonnepanelen kan hier een grote bijdrage aan leveren. Naast dat hiermee het milieulabel beter wordt, bent u ook zelf energie aan het opwekken. Dit resulteert in een lagere energierekening. In ons product-portfolio bieden we onder andere zonnesystemen aan op (bedrijfs)daken, veldopstellingen en carports.

zakelijke-installatie-regelaars

Zakelijk zonnestroom

Onderzoek toont aan dat het plaatsen van zonnestroom installaties op bedrijfsdaken een van de beste manieren is om de energietransitie vooruit te helpen. In veel gevallen wordt de opgewekte stroom namelijk direct gebruikt. Dit helpt om minder afhankelijk te zijn van fossiele opwekkers en voorkomt netcongestie. Eventueel in combinatie met een energie opslag systeem kunt u uw bedrijf grotendeels zelfvoorzienend maken. Een groene toekomst voor uw bedrijf!

Laadinfrastructuur

Met alle ervaring die wij hebben op het gebied van laadinfra én het ondergrondse net kunnen wij niet alleen laadpalen plaatsen, maar ook de gehele noodzakelijke infrastructuur voor de installatie. Dit geldt voor één, of twee laadpalen, maar ook voor complete parkeergarages en parkeerterreinen met laadinfra voor wel honderden parkeerplekken. Bij grote installaties met bijvoorbeeld snelladers (DC) kunnen wij goed en nauw samenwerken met onze collega’s van Privatis. Zo kan het hele project in een arbeidsgang uitgevoerd worden.

siers-installatietechniek-laadpalen-vlaggen

Zakelijk opladen

Wij krijgen vaak de vraag van vastgoedbeheerders hoe om te gaan met laadinfra voor nu én in de toekomst. Wij ontwerpen systemen waarbij we kunnen inspelen op de huidige vraag van wellicht 10% parkeerplekken met een lader, maar waarbij de aangelegde infra wél geschikt is voor bijvoorbeeld 50% of wel 100% elektrische parkeerplekken. Op deze manier maken wij de infrastructuur geschikt om later zonder grote investering gemakkelijk laadpalen bij te kunnen plaatsen!

siers-installatietechniek-electrisch-laden-auto-laadpaal

Vehicle-to-Grid oplossingen

Daarnaast bieden wij ook laadpalen aan die bi-directioneel (V2G) kunnen laden. Bi-directioneel betekent dat deze dus twee kanten op kunnen laden. Dit is een vooruitstrevende oplossing in combinatie met zonnepanelen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen of parkeergarages. Wanneer u meer zonne-energie opwekt dan verbruikt kunt u de auto accu’s gebruiken als tijdelijke opslag voor deze groene energie. Even later, wanneer er minder opwek dan energievraag is, kunnen deze accu's ook weer ontladen worden. Hiermee wordt het net ontlast en kunt u optimaal gebruik maken van uw duurzame energiebron!

laadgarage-zonne-energie-laadpaal-electrisch-rijden

Energieopslag

Aanvullend op V2G bieden wij ook energieopslag systemen aan. Deze systemen zijn een van de meest vooruitstrevende oplossingen om overtollig opgewekte zonnestroom tijdelijk op te slaan zodat deze op een later moment alsnog gebruikt kan worden. Wanneer u bijvoorbeeld met een groter dakoppervlak meer zonne-energie opwekt dan uw pand verbruikt gaat op deze manier uw duurzaam opgewekte stroom niet verloren!

Laat hier uw gegevens achter

Bedankt, we nemen z.s.m. contact met u op!
Oeps! Er ging iets mis met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.

Neem direct contact met ons op!

Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Vragen? Neem contact met ons op