Over ons

De geschiedenis van Siers Installatietechniek voert ons terug naar 1968. In dat jaar neemt Siers Groep Muller Installatietechniek over. Een interessante aanvulling voor het bedrijf. Waar de aanleg van hoog- en middenspanningsleidingen, gasleidingen en waterleidingen stopt, daar begint installatietechniek. Het duurt nog tot 2013 voor besloten wordt die samenhang ook in de bedrijfsnaam tot uiting te brengen: Muller Installatietechniek heet vanaf dan Siers Installatietechniek.

Familiebedrijf

Siers is een echt familiebedrijf, met de normen en waarden die daarbij horen. Korte lijnen bijvoorbeeld en een pragmatische instelling, maar ook een groot sociaal gevoel en maatschappelijke betrokkenheid.

Breed scala opdrachten

De opdrachtgevers van Siers Installatietechniek komen uit de utiliteit, het mkb en de particuliere sector. Wij voeren een breed scala aan projecten uit, van klein tot groot en zeer variërend in complexiteit. Het sterkst zijn we in maatwerkprojecten. Siers Installatietechniek biedt ervaring, kennis en kunde in alle stappen van het proces. De meerwaarde van Siers ligt in het meedenken met de opdrachtgevers, het oplossen van complexe situaties en het brede netwerk van kennispartners.

(Keten)partner

Siers Installatietechniek werkt graag als partner met de opdrachtgevers samen. Wij hebben oog voor de wensen en belangen van de eindgebruiker en ontzorgen de opdrachtgever. Door ons al in een vroeg stadium in te schakelen, kunnen projecten sneller en op een kwalitatief hoger niveau afgerond worden.

Kwaliteit

Siers Installatietechniek is trots op de vele langdurige dienstverbanden en de betrokkenheid waarmee onze medewerkers hun werk doen. Bij Siers Installatietechniek werken [aantal] medewerkers. Onze monteurs zijn breed geschoold en thuis in domotica en duurzaamheid. Het maakt dat ze zelfstandig kunnen werken in een afwisselende baan. Daarnaast maken we bewust ruimte voor verbetering van (keten)processen. Daarvoor werken we gestructureerd samen met opdrachtgevers.

En als laatste stimuleren we een klimaat waarbinnen het afleveren van kwaliteit centraal staat. Jongeren leren van ouderen de Siers-standaard en onze KAM-afdeling kijkt elke dag weer hoe we kunnen leren van de zaken die beter hadden gekund. We blijven ontwikkelen en innoveren. Op het gebied van processen, maar ook op het gebied van technieken.