Terug naar projecten

Park 070 Laadinfrastructuur

Park 070 Voorburg is goed voorbereid op elektrificatie!

Type project
Jaartal
Laadsysteem
2022

Omschrijving

In deze vernieuwde parkeergarage, gemaakt uit een oudebunker, hebben wij infrastructuur aangebracht waaraan toekomstig 300parkeerplekken kunnen worden voorzien van @wedrivesolar laadpalen. Hiervoor hebbenwij kabelgoten gemonteerd en deze voorzien van kabels inclusief aftakkingen meteen eindstuk waar desbetreffende laadpaal/laadpalen op gekoppeld kunnen worden.Daarnaast hebben wij 12 verdelers geplaatst, de huidige situatie liet het niettoe om zoveel laadinfra aan te kunnen dus zijn wij slim omgegaan met allegroepen en op basis van de huidige situatie dit aan te pakken.

Op deze manier kunnen bewoners die later een elektrischeauto aanschaffen, of later in het appartementengebouw komen te wonen en al eenelektrische auto hebben, alsnog hun auto opladen zonder dat er compleet nieuweinfrastructuur aangelegd hoeft te worden! Hier worden tevens een aantaldeelauto’s ter beschikking gesteld door Wedrivesolar voor bewoners die niet(altijd) een eigen auto ter beschikking hebben.

Aangezien deze parkeergarage voorheen een bunker isgeweest, was mobiel signaal minimaal. Om de laadpalen toch met elkaar te kunnenlaten communiceren om de intelligentie volledig te benutten hebben wij tevensmobiel signaal gecreëerd in de oude bunker.

No items found.

Meer projecten

a.s.r. Utrecht
's Werelds grootste bi-directionele laadgarage
Collega's
Siers gaat voor elektrificatie

Laat hier uw gegevens achter

Bedankt, we nemen z.s.m. contact met u op!
Oeps! Er ging iets mis met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.

Neem direct contact met ons op!

Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Vragen? Neem contact met ons op