Terug naar projecten

's Werelds grootste bi-directionele laadgarage

250 elektrische auto's tegelijkertijd opladen? In de grootste en slimste laadgarage ter wereld in Utrecht bij de a.s.r. bank is het mogelijk.

Type project
Jaartal
Bi-directioneel laadsysteem
2022

Omschrijving

Het prachtige architectonische pand van a.s.r. in Utrecht is compleet gerenoveerd en klaar voor de toekomst. Daar horen uiteraard ook de omliggende parkeergarages bij.

In samenwerking met kropman heeft Siers installatietechniek de laadpalen voor de laadinfrastructuur mogen verzorgen. De laadpalen zijn onder andere voorzien van load balancing. Dat houdt in dat ze onderling communiceren en de beschikbare stroom eerlijk verdelen over alle auto's die aan het opladen zijn.

Het parkeerterrein van 5000 vierkante meter heeft een dak met meer dan 2000 zonnepanelen. Samen goed voor 5 miljoen elektrische kilometers per jaar. Bij de 250 slimme bi-directionele laadpalen van We Drive Solar kunnen elektrische auto's zowel opladen als ontladen. De accu's worden gebruikt om duurzame stroom op te slaan. Dit nieuwe duurzame initiatief past bij de doelstelling van a.s.r. om haar CO2 footprint verder te minimaliseren en draagt ook bij aan het plan om van Utrecht de eerste regio ter wereld te maken met een bi-directioneel ecosysteem.

No items found.

Meer projecten

Voorburg
Park 070 Laadinfrastructuur
Collega's
Siers gaat voor elektrificatie

Laat hier uw gegevens achter

Bedankt, we nemen z.s.m. contact met u op!
Oeps! Er ging iets mis met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.

Neem direct contact met ons op!

Wij proberen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op te nemen.

Vragen? Neem contact met ons op